Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 150 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 870 m²
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 1
Kilátás utcára,
Egy új házra sokan vágynak, mert szuper dolog! Csak egyre nehezebb jó ÉS megfizethető  telket találni, és ennél is nehezebb jó ÉS megfizethető  generálkivitelezőt lelni. Olyat, aki még idén elkezdi, és TÉNYLEG befejezi annyiért, addigra. És persze kompromisszumokat kell kötni méretben, elosztásban, sőt, műszakilag és esztétikailag egyaránt – csak az árban nem lehet...

Vagy mégsem?!

Az Őzike liget Mogyoródon épül, családi házas környezetben, autóval alig 10 percre a nyüzsgő fővárostól (de a HÉV sincs messze!), jól ellátott környéken.  A választás szabadsága itt azt jelenti, hogy (most még) a telket is Ön választhatja ki (590 – 870 nm), és 20 különböző, szebbnél szebb házunkból is válogathat. Házainkat az egyedi technológia révén a megrendeléstől akár 6 hónap alatt megépítjük, valóban kulcsrakész, beköltözhető állapotra.

A ház elosztása átgondolt, jól élhető terekkel, nagycsaládosoknak ideális választás. Amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, fürdő, 2 gardrob, mosókonyha, plusz külön szülői háló + gardrob + fürdő  alkotja  a br.150 nm lakóteret.

Ez NEM könnyűszerkezet – ez masszívház! Minden mutatója (pl. a hőátvezetés U = 0,134 - 0,16) jobb a hagyományos épületeknél. Hangszigetelés, tűzgátlás kiváló; vízmentes, fagynak, penésznek, rovaroknak, rágcsálóknak ellenáll. A falazatra 30 év garanciát vállal a gyártó. Véshető, fúrható, de statikailag is kiváló. Korszerű, környezettudatos, praktikus, egyedi.

A rezsire se lesz sok gondja: a Liapor ECO falazat, a minőségi nyílászárók, a 20 cm szigetelés, az elektromos padlófűtés az AJÁNDÉK napelemes rendszerrel közel nulla energia igényt garantál.

Árainkra és a teljesítési határidőkre a kiviteli szerződés szerint garanciát vállalunk.

CSOK támogatás, támogatott és piaci hitel igénybe vehető minden házunkra (kérje szakértőink segítségét!)

A részletes műszaki tartalmat kérésére megküldjük.

Ár

Irányár 107,94 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Fővárosi Ingatlaniroda
Név Molnár Zsolt
Telefon +36 30 188 Mutasd
Email molnar.zsolt@ Mutasd