Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort komfort
Fűtés távfűtés egyedi méréssel
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás utcára,
Az ideális városközponti, mégis zöldövezeti, eredeti tégla lakás!

A Dot-Ing Ingatlaniroda eladásra kínálja Tatabánya Újváros parkosított részén, az Aradi vértanúk terén található 4 emeletes tömb 3. emeletén, 2 szobás, 49 nm-es, erkélyes lakását.
Központiságát tekintve szinte minden egy helyen megtalálható: gyógyszertár,óvoda ,iskola, bevásárló központok, vasútállomás, buszvégállomás,stb.
A lakást tágas,világos terek jellemzik,jó kialakítással. Állapotát tekintve szinte kifogástalan állapotban van minden. 2021-es felújítások közt szerepelt az ablakok cseréje, amik prémium minőségűek lettek, 3 rétegű üvegezéssel, a beltéri ajtók,ajtófélfák mázolása. Szintén friss a festés, a kaputelefon,kapcsolók,valamint a fürdőszobai mosdókagyló cseréje, a kád és csapok körüli sziloplaszt. Korábbi felújítás alkalmával történt meg 2015-ben a biztonsági bejárati ajtó, burkolatok, teljes vízvezeték cseréje, fűtésrendszer korszerűsítése az épületben, ezáltal költségmegosztókkal szerelt új radiátorokat is kapott az ingatlan.
Külön értéke a lakásnak,hogy a korábban kamraként szolgáló helységbe a jelenlegi tulajdonosai szintén bekötötték a vízrendszert, így vendég wc-nek kézmosóval, vagy egy kisebb mosókonyhának is tökéletesen kialakítható. Szobái egymásból nyílóak.
Középső lakásként a fűtéskorszerűsítésnek és a jó minőségű nyílászáróknak,valamint a régi,vastag tégla falaknak köszönhetően kedvező fűtésszámla érkezik, ami a leghidegebb hónapokban 22.000 Ft melegvízzel együtt, nyáron pedig tizenezer melegvíz használattól függően. Közös költsége 7720 Ft.
Saját tároló tartozik a lakáshoz a pincében.
Üres, tehermentes, kifizetést követően azonnal birtokba vehető!
Összegezve tehát, ha jó helyen, kedvező paraméterekkel rendelkező, értékálló lakást keres,akkor máris megtalálta!

Érdeklődni: Telek Bernadett 06703677606

Ár

Irányár 19.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Dot-Ing 2001 Ingatlanirodák Kft.
Név Telek Bernadett
Telefon +36 70 367 Mutasd
Email telek.bernadett@ Mutasd