Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 135 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 5 m²
Kilátás utcára, udvarra,
Nagycsaládosok, nagycsaládos vállalkozók figyelem!

Eladó: vállalkozásra(oktatás, szolgáltatás: könyvelés,kisgép javítás, borbély-fodrászat, szállásadó hely, ruhatisztítás, stb.) alkalmas, ipari árammal ellátott, jó állapotú, háromszintes, két lakásos társasház, tetőtéri lakása 700 m2 telken, egy tágas garázzsal Győr, Nagybácsa, Ergényi lakótelepen. A kertben és a ház előtt kül. virágokon kívül gyümölcsfák: alma-, cseresznye-, dió-, sárga- és őszibarack-, meggy-, többféle szilvafa vannak. A csendes lakóövezet, az új északi összekötő híd és elkerülő út közelségében van. Másik irány: helyi buszjárattal 20 perc, gépkocsival 10 perc alatt eljuthatunk a városközpontba. Kiépített kerékpárút is könnyíti a belvárosba jutást. A lakótelepen v. a közelben levő szolgáltatások: orvosi, fogorvosi és szemészeti rendelő, gyógyszertár, óvoda, posta, három ABC, virágbolt, fodrász, római katolikus templom.

A kertben gyümölcsfák vannak, az épület előtti zöld terület gépkocsik parkolására alkalmas.Az egész épület alápincézett, padlószintje betonozott, 1,3m-re van a környező talajszint alatt. Megközelítése az utca felőli előkertből lehetséges. Az ablakokon fém díszrács van.Az épület egészben vagy a külön szintenként levő (elsősorban a tetőtéri lakás vonatkozásában) lakásonként is megvásárolható.A főbejárat lépcső-pihenőjéről nyílik a két lakás külön bejárata.A közmű-szolgáltatás almérők felszerelésével külön mérhetővé alakítható.

Gázkazán működteti a radiátoros fűtést, nem csak a lakásban: az alagsorban a legnagyobb -, és még egy helyiség szintén radiátorral fűthető.

Az épület nyílászárói fából vannak. A telket 3 utca határolja, az épület minden oldalán nagyméretű ablakok vannak, melyek a helyiségek természetes - év-és napszaktól független - nagyon világos belső tereit biztosítják. Ezt a lehetőséget részben magas oromfalak, tetőablakok, ill. „kutyaólak" teszik lehetővé. A megfelelő árnyékolást reluxák adják esetenként.

A beépített tetőtérben 3 hálószoba, 1 nappali, 1 konyha, 1 kamra, 2 fürdőszoba (a kisebbik ülőkádas, a nagyobbik fürdőkádas +WC ) és 1 külön WC található. Itt is két kicsi, de széles átjáró helyiség biztosítja a helyiségek külön bejáratát, ill. kapcsolatát Az egyik hálószoba napfényes, kertre néző erkélyre nyílik.

A lakás meleg víz szolgáltatását a kisebbik fürdőszobában levő villanybojler szolgáltatja. A konyhában gáztűzhely van.Az előszoba mennyezetéből lenyitható padláslétrával juthatunk a padlásra.

A kisebb, ülőkádas fürdőszoba mosókonyhának könnyedén átalakítható, ehhez a szükséges gépészeti kialakítások ki vannak építve.

Ehhez a lakáshoz tartozik a tágas garázs és 78 m2összes hasznos területű (tárolók+ WC-zuhanyzó) az alagsorban. Két nagy helyiség radiátorral fűthető, itt padlószőnyeg, ill. műpadló van.

Ár: beépített tetőtér: 34 000 000,- Ft

épület egésze (két lakás együtt): 78 000 000,-Ft

Ár

Irányár 34 millió Ft (247,27 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szabó Róbert EV.
Név Szabó Róbert
Telefon +36 20 251 Mutasd
Email szaborobert@ Mutasd