Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 124 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Terasz 34 m²
Kilátás utcára, udvarra,
Nagycsaládosok, nagycsaládos vállalkozók figyelem!

Eladó: vállalkozásra (oktatás, szolgáltatás: könyvelés,kisgép javítás, borbély-fodrászat, szállásadó hely, ruhatisztítás, stb.) alkalmas, ipari árammal ellátott, jó állapotú, háromszintes, két lakásos társasház, földszinti lakása, hozzá tartozó alagsori helyiségekkel, 700 m2 telken Győr, Nagybácsa, Ergényi lakótelepen. A kertben és a ház előtt kül. virágokon kívül gyümölcsfák: alma-, cseresznye-, dió-, sárga- és őszibarack-, meggy-, többféle szilvafa van. A csendes lakóövezet, az új északi összekötő híd és elkerülő út közelségében vannak. Másik irány: helyi buszjárattal 20 perc, gépkocsival 10 perc alatt eljuthatunk a városközpontba. Kiépített kerékpárút is könnyíti a belvárosba jutást. A lakótelepen v. a közelben levő szolgáltatások: orvosi, fogorvosi és szemészeti rendelő, gyógyszertár, óvoda, posta, három ABC, virágbolt, fodrász, római katolikus templom.

Az épület előkertje előtti zöld terület gépkocsik parkolására alkalmas.

Az egész épület alápincézett, padlószintje betonozott, 1,3m-re van a környező talajszint alatt. Megközelítése az udvarról lehetséges. Az ablakokon fém díszrács van.Az épület egészében is megvásárolható.A közmű-szolgáltatás almérők felszerelésével külön mérhetővé alakítható.

A tetőtéri lakással közös gázkazán működteti a padlófűtést.

A lakás meleg víz szolgáltatását az alagsorban levő villanybojler biztosítja.

A konyhákban gáztűzhely van.Az lakás és alagsor nyílászárói fából vannak. Mivel a telket 3 utca határolja, az épület minden oldalán nagyméretű ablakok vannak, melyek a helyiségek természetes - év- és napszaktól független - nagyon világos belső tereit biztosítják. A megfelelő árnyékolást reluxák adják esetenként.A főbejárat lépcső-pihenőjéről nyílik a két lakás külön bejárata.A lakás helyiségei: 3 hálószoba, 1 nappali, 1 étkező, 2 konyha, 2 kamra, 2 fürdőszoba és 2 külön WC, előszoba található, valamint két kicsi átjáró helyiség, amelyek a helyiségek külön megközelíthetőségét biztosítják. A helyiségek alaprajzi elrendezése lehetővé teszi egy garzon vagy két szobás lakrész azonnali leválasztását és így teljesen külön használatát (pl. több generációs lakás: együtt, de mégis külön).

A padlóburkolat a padlófűtés miatt mindenütt járólap.Ehhez a lakáshoz 34 m2-es, garázs feletti, félig szőlővel árnyékolt, kertkapcsolatos terasz és az alagsorban 68 m2 össz. hasznos alapterületű tárolók, teakonyha (gáztűzhellyel) is tartoznak.Ár: magasföldszinti lakás: 44 000 000,- Ft

épület egésze: 78 000 000,-Ft

Ár

Irányár 44 millió Ft (325.12 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Szabó Róbert EV.
Név Szabó Róbert
Telefon +36 20 251 Mutasd
Email szaborobert@ Mutasd