Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 52 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet félemelet .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1906
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika :
Lift nincs
Kilátás utcára, udvarra,
Eladásra kínálom a Városligettől 1 utcára található, Abonyi utcában lévő magasföldszinti (jóval a földfelszín feletti) 2 szobás, igény szerint alakítható lakást.

A ház maga rendezett, műemlék védelem alatt áll, 1906-ban épült, azonban ennek ellenére is szépen karban van tartva. A lakás ablakai a belső udvarra és az Abonyi utcára is néznek. Keleti tájolásának köszönhetően a reggeli napsütést élvezhetjük inkább, esti órákban pedig a lakás másik oldalán is bőven elegendő fényt kapunk.

A lakást átépítették, az alaprajzon látható konyha volt annó a szoba és a félszoba volt a konyha, ennek visszaalakítása véleményem szerint egy jó dolog lehet és így 2 nagyobb szobával rendelkező lakáshoz juthatunk. Ennek az átépítési költségéről az irányár tekintetében beszélhetünk is.

A belmagasság 3,9 méter, az előszobában pedig galéria lett kialakítva

A lakás tehermentes, azonnal költözhető és minden egyedi mérőórával mérhető.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen nyugodtan a hét minden napján 9-21 óra között, ha pedig hitelből szeretne ingatlant vásárolni akkor is várom megkeresését akár erről, akár másik ingatlanról van szó!


Bankfüggetlen hiteltanácsadásunkkal sok-sok családnak oldottuk már meg a legkedvezőbb feltételek mellett a lakáshoz jutását! Mindannyiunk legnagyobb örömére

Ár

Irányár 35.9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Miklós Krisztián EV.
Név Miklós Krisztián
Telefon +36 30 441 Mutasd
Email iroda@ Mutasd
azonnal
költözhető