Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 51 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1974
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 3
Energetika dd: 131%–160% korszerűt megközelítő
Lift nincs
Kilátás kertre,
ELADÓ a XII. kerületben, Zugligeten, a Budakeszi úton egy 51nm-es 1. emeleti lakás egy az 1976-ban épült, 9 lakásos kulturált társasházban. A ház egy önálló épület, ami egy zárt telken fekszik, a lépcsőház karbantartott, 1 éve lett újrafestve. A társasházhoz nagyméretű, rendszeresen gondozott kert tartozik.

A lakást 2016-ben részlegesen felújították, az ablakok fa nyílászárók, háromrétegű thermo üvegezéssel. Egy évvel ezelőtt a fűtésrendszert is korszerűsítették, ugyanis a kéménybélelés megtörtént a társasházban. A vízmelegítőt a fürdőszobából leszerelték, a kondenzációs cirkókazán a konyha sarkában kapott helyet. A nappaliban és a hálószobában az eredeti tömörfa parketta kifejezetten jó állapotban van, a belmagasság 2,75m. A nappaliban található dolgozó sarok, korábban a konyha felé nyíló ajtóval étkezőnek volt használva, ez be lett falazva. Akár egy második félszoba is kialakítható itt, így 2 hálószoba + nappali elrendezés is lehet! Az L-alakban berendezett gardrób közvetlenül a törülközőszárítóval is ellátott, a mosógépnek külön beugrót tartalmazó kádas fürdőszoba mellett található. A külön wc a bejárati ajtó mellett közvetlenül helyezkedik el.

A 12500 Ft-s közös költség a szokásos dolgokat tartalmazza /2 főre a vízfogyasztást és csatornadíjat, a kertgondozást, a szemét szállítást, közös területek takarítását, társasházi biztosítást és a közös képviselet díját/. Valamint külön megállapodás alapján a társasház felújítási alapot képez, az erre a lakásra eső rész 4000 Ft havonta. A villany egyedi mérőórán keresztül kerül elszámolásra, költsége 5e Ft/hó körül alakul. A környék infrastruktúrája jó, a lakás közvetlen közelében a 22, 222, és a 922-es éjszakai Buszok megállói találhatóak. A parkolás a társasház kertjében történik a lakók többségének, ehhez a lakáshoz viszont egy önálló garázsbeálló tartozik a ház alatt. 2,2m széles ajtónyílással rendelkezik, és egy a garázson belüli ajtón keresztül közvetlenül a lépcsőházba juthatunk. Az ingatlan és az ár része még egy /3nm-es/ külön pincerekesz. A házba optikai kábel lett húzva, az internetet a T-home és a UPC szolgáltatja.

A fent leírtakat figyelembe véve ennek az otthonnak a megvásárlása kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy azonnal költözhető, jó elrendezésű és részben felújított, zöldövezeti lakást szeretnének vásárolni ésszerű áron, kulturált társasházban, XII. kerületi idillel. A környéken boltok, iskolák, óvodák, bölcsődék, játszóterek, háziorvosi rendelő, gyógyszertár és rengeteg zöldterület a kirándulni, sportolni vágyóknak. A Lóvasút három, a Zugligeti Libegő öt perc séta. Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.

A 47,5 M-s lakás és az 5 M Ft értékű külön garázs együttesen irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom! A bemutatások során, a vírushelyzetre való tekintettel csak velem találkoznak.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 47,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető