Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 38 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet földszint .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1965
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika ee: 161%–200% átlagosnál jobb
Lift nincs
Terasz 8 m²
Kilátás kertre,
ELADÓ a XII. kerületben, Zugligeten, a Budakeszi úton egy 40nm-es /37,6nm nettó fűtött alapterület + 8,2nm terasz/ földszinti lakás egy az 1960-es években épült, 9 lakásos kulturált társasházban. A gyakorlatban a domb meredeksége miatt inkább első emeletinek ható lakás DNY-
i fekvésű és a nyugodt hátsó kert felé néz.

A lakást 2015-ben részlegesen felújították. A fűtést konvektorok biztosítják, ezeket cserélték. A szobák ablakai redőnyözöttek, a parketta kifejezetten jó állapotban van, a belmagasság 2,75m. A méretes terasz, amelyre akár egy ebédlő asztalt is ki tudunk tenni, a nyári hónapokban egy plusz helység érzetét kelti. A nappali hosszanti fala 5,2m hosszúságú, a lakás térérzete a nagy terasz és a társasház hatalmas kertjének látványa miatt jobb, mint amit a papírforma sejtetne és a földszinti lakások legnagyobb hiányosságát is így elkerülte az ingatlan, senki nem lát be, valóban privát érzésű zóna.

A 11300 Ft-s közös költség a szokásos dolgokat tartalmazza /felújítási alap, szemét szállítás, közös területek takarítása, társasházi biztosítás, közös képviselet díja/. A fogyasztások, így a villany is egyedi mérőórán keresztül kerül elszámolásra, költsége 5e Ft/hó körül alakult. A környék infrastruktúrája kiváló, a lakás közvetlen közelében a 22, 222, és a 922-es éjszakai Buszok megállói találhatóak. A parkolás a társasház kertjében történik, elektromos kapun keresztül távirányítóval lehet bejutni. A fotókon szereplő kifejezetten tágas garázst jelenleg 16e Ft-ért lehet bérelni a háztól a lakás tulajdonosának.

A fent leírtakat figyelembe véve ennek az otthonnak a megvásárlása kivételes lehetőség mindazoknak, akik egy azonnal költözhető, részben felújított, zöldövezeti lakást szeretnének vásárolni ésszerű áron, egy kulturált társasházban, XII. kerületi idillel. Az ingatlan per-, igény-, és tehermentes.

A 36,7 M Ft-os ár irányár. Felmerült kérdés, vagy megtekintési szándék esetén, hétköznap este 9-ig kereshet, illetve hívását hétvégén is várom! A bemutatások során, a vírushelyzetre való tekintettel csak velem találkoznak.

Irodánk továbbá, szakértő-, és díjmentes segítséget nyújt a vásárláshoz kapcsolódó vevői hitelügylet lebonyolításához, valamint kedvező ügyvédi díjazással teszi még rugalmasabbá az adásvételt.

Ár

Irányár 36,7 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Balance Ingatlan
Név Esztergomi László
Telefon +36 70 380 Mutasd
Email esztergomi.ingatlan@ Mutasd
azonnal
költözhető