Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 53 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: jó
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika :
Lift nincs
Erkély 4 m²
Kilátás utcára,
Eladó Sasad alsó részén hangulatos erkélyes világos nappali+2 hálószobás tégla lakás.

A tágas előszobából nyílik a konyha ami szép IKEA bútorokkal lett berendezve, nagy ablaka kellemes hangulatot ad és egybenyitott kamrahelység tartozik hozzá.
Tényleg csodaszép nagyon világos hatalmas nappalija van a lakásnak,innen jutunk el a két hálószobába (ami ritkaság ebben a méretben!) és a fürdőbe ami szintén abkakos szép világos, az ablakokon amikor kitekintünk, mindenhol a zöld kertre vagy fákra nézünk.
Mindkét háló világos, nagy ablakos kellemes hangulatú és külön nyíló.
A lakás kiváló állapotú, folyamatosan karbantartott, felújított.

Ablakok thermo üveg, fehér műanyagkeret, redőny, szúnyogháló. Szintén felújításra került a fürdő és a külön helységben lévő wc-mosdó.

Komoly műszaki színvonalat képviselő biztonsági ajtó került beszerelésre, valamint felújítására került az előszoba és a konyha (gépek, konyhabútor is). 2014-ben épült ki az új cirkófűtés Ariston kondenzációs kazánnal, amit azóta minden évben szakszerviz tart karban. 2019-ben Mitsubishi inverteres légkondi került beszerelésre a nappaliba, ami kellemesen áthűti a nappaliól nyíló két hálót is.

A közös költség összege 9eFt/hó + víz-csatorna 3,5eFt/hó/fő, ami a felújítási alap mellett tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást is. Szeretjük a meleget, de a fűtés összege így is rendkívül alacsony, havi átalányban 5,5eFt és az év végi elszámolásnál ebből még vissza is szoktunk kapni.

A ház oldalában elektromos kapun át, betonozott autós bejáró vezet a hátsó kerti szilárd burkolatú parkolókig. A ház hangulatos szép kert tartozik hozzá.

A ház folyamatosan karbantartott, 2021-ben a lépcsőházi nyílászárók cseréjére kerül majd sor, már megtörtént a tető és szigetelésének felújítása, cseréje, a homlokzat felújítása és színezése, új bejárati lépcső építése.


Parkolásra a ház hátsó kertjéből leválasztott betonozott parkolóban van lehetőség, amit a tulajdonosok felosztottak egymás között, mindenkinek fix helye van. A ki-be járás a távirányítós, elektromos motorral nyíló autós kapun keresztül történik.

Az ingatlan a XI. kerületben Sasad alsó részén található, ahol leginkább a kisebb, kertes társasházak és családi házak jellemzőek. A környék közlekedése és tömegközlekedése, infrastruktúrája kiváló. Gépkocsival könnyen megközelíthető, de a közelben közlekedik számos buszjárat, mellyel vagy Újbuda központjához, így az M4 végállomásához vagy Dél-Buda fő csomópontjaihoz érhetünk. A közeli Gazdagréti lakótelepen pedig minden üzlet és szolgáltatás a rendelkezésünkre áll. Parkok, játszóterek,nagyon jó környék , jó levegő, kellemes séták sportolás a jó levegőn biztonságos környezetben.

A lakás irányára: 51,5mFt, az autós beálló és 6m2 saját tároló + 1,5mFt.

Bármi kérdése van hívjon bizalommal akár a hétvégén is és mutatom a lakást.
Jó szívvel ajánlom gyermekes családoknak is és idősebbeknek is kiváló és kényelmes otthona lehet ez a hangulatos erkélyes lakás!

Ár

Irányár 51,5 millió Ft (936,36 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Tip-Top Ingatlaniroda
Név Jurik Tünde Borbála
Telefon +36 20 213 Mutasd
Email jurik.tunde@ Mutasd