Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 155 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Emelet 2 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 3
Energetika :
Lift van
Teljes házfelújítás! A kivitelezés költsége már rendelkezésre áll!
KÜLSŐ, BELSŐ HOMLOKZAT, LÉPCSŐHÁZ, LIFTCSERE! A SZERZŐDÉS ALÁÍRÁS ALATT!!!

Eladó, VI. kerület, Szondi utca Rózsa utca sarkán, 155 nm-es, 5 szobás, részben felújított és minden eredeti értékében megtartott, reprezentatív igazi nagypolgári lakás a II. emeleten.

A lakás 2 fő szobája a Szondi utcára 2 pedig a Rózsa utcára néz. Az egész épület és a lakás is nagyon csendes, az utca zaja nem szűrődik be. A körfolyosóról két külön bejárattal is rendelkezik, akár 3 különálló lakássá is alakítható (50nm - 50nm - 55nm).

Az előszobában megtartotta a tulajdonos az eredeti polgári lakáshoz tartozó gyönyörű antik és faragott beépített szekrényt, valamint a lakás főbb szobájában is meg lett őrizve az eredeti polgári lakáshoz tartozó mennyezeti stukkók, ezzel is növelve a lakás színvonalát.

Az épület jelenleg kívül-belül felújításra szorul, ennek érdekében pedig az összetartó lakóközösség már szerződés aláírás alatt áll a kivitelezővel, így az egész épület teljes felújításon esik át a közeljövőben, amely nem fogja növelni a közösköltséget.

Közlekedését és elhelyezkedését tekintve nem is lehetne jobb helyen. Közel minden fontosabb közlekedési csomóponthoz (M1, M3, Nyugati, 4-es 6-os villamosok és a körút, valamint a Podmaniczky utcai trolik is a közelben állnak meg), valamint iskola, óvoda és bevásárlási-, szórakozási és kulturális programok helyszínei is sétatávolságra elérhetők.

Az ingatlan mind hosszú és rövid távú kiadásra is tökéletes, de nagyobb létszámú család lakhatásának biztosítására is kiváló lehetőséget kínál. Reprezentatív megjelenésével kiválóan alkalmas vállalkozások számára. Akár lakásként, és irodaként is használható, egyszerre, mert külön választhatók a helységek. (pl: 2 lakó szoba, 2 iroda helység, 1 irattár)

A lakást rugalmasan tudjuk mutatni, kérem keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Ár

Irányár 94.6 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Óbuda Home Ingatlan
Név Kaplanyi Attila
Telefon +36 20 501 Mutasd
Email kaplanyi.a@ Mutasd