Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 66 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2 szoba
Parkolás nincs
Emelet földszint.
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült kb. 1900
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, udvarra,
A házról:
1900-ban épült igényes, stílusos kis lakóközösségű épület, belső udvara, homlokzata utóbbi évben újult meg. Háromszintes, lifttel rendelkezik. A társasház kiváló, összetartó lakóközösséggel rendelkezik. A közös képviselő is rendszerető, pedáns ember.
A ház elhelyezkedése kiváló, a Hőgyes Endre utca elején, a megújuló Iparművészeti Múzeum és a SOTE mellett található.
A Lakásról:
A 66 m2-es, igényesen és teljes körűen felújított, külön nyíló, kétszobás lakás a félemeleten található. A lakás minden része vadonatúj, még soha nem használták. Az egyik szoba az utcára, míg a másik az udvarra nyílik. A 3,70 m-es magasságnak köszönhetően a második szoba ízlésesen galériázott.
Az amerikai konyha komplett berendezésű, nem takarékoskodtak semmivel sem. A fürdőszobában is mindenütt csak a legjobbat választották. A háztartási helységben kapott helyet a korszerű, újonnan beszerelt kondenzációs kazán, mely a padló és a radiátoros fűtést is biztosítja, valamint a mosógép csatlakozás is itt került elhelyezésre.
A felújítás során cserélték a villany- és vízvezetékeket, a külső és belső nyílászárókat, burkolatokat. A lakás hangulatáról az egyedi LED világítás és a látványkandalló gondoskodik.

A lakás központi elhelyezkedése és a környék infrastruktúrája minden igényt kielégít. Tökéletes választás lehet SAJÁT CÉLRA, vagy akár a könnyű kiadhatósága miatt BEFEKTETÉSNEK is.

Ár

Irányár 55,7 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Penates Invest Zrt.
Név Kazár Gábor
Telefon +36 20 954 1 Mutasd
Email kazar.gabor@ Mutasd