Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege nyaraló
Belső terület 35 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1998 m²
Parkolás
Komfort komfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: felújítandó
Épült 1986
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: nincs
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Oroszlány szélén az Ürgehegyi dűlőben található ez az majd 2000 nm-es területtel rendelkező 35nm-s hétvégi házikó. Hétvégi házunk a hét bármely napján is lakható, tehát mondhatni életvitelszerűen is használható, hiszen jelenlegi is így funkcionál. Ví villany a házban de természetesen a konyha és a tisztálkodó egység is adott. Nem túl nagy, viszont kevés rezsivel is fenntartható házikónkhoz tartozó földterületen akár a mindennapos zöldségek megtermesztése is lehetséges. Önellátó és önfenntartó lehetőségként még a kisebb testű haszon állatok tartása is megengedett. Épületünk alig pár éve esett át egy alapos ránc felvarráson. Tetőszerkezete egészében cserélve lett és ezen felül a szigetelése is megtörtént. Nyugodt környezeti fekvése mentsvárat tud biztosítani a mindennapi zajok elől. Romis hangulatunkat egy kis sétával kiegészítve a Lebegő falú látványával tudjuk tovább mélyíteni.

Ha felkeltettem az érdeklődését, ne hagyja vissza aludni, nyúljon a telefonért és hívjon a hét 8 napján, a nap 25 órájában. Ingyenes , gyors 24 órán belüli hitelvizsgálat valós ajánlattal, nem csak egy mézes madzaggal.....

Küldje el a HITEL szót sms-ben és egyeztetés után maximum 24 órára ott a vissza utasíthatatlan, verhetetlen, piac vezető ajánlat :)

Ár

Irányár 7,49 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Pásztor Péter
Telefon +36 70 774 Mutasd
Email peter@ Mutasd