Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 37 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 305 m²
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: részben felújított
Épült 1977
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Pilis egyik központi utcájában található az ingatlan. Állomás, iskola, óvoda, gyógyszertár, boltok 10 percen belül kényelmesen sétálva megközelíthetők.
A 305 nm-es, nagyon szépen gondozott telken egy 37,6 nm-es, 1 szobát, konyhát, előteret, fürdőt és kamrát magába foglaló lakóház és egy kb. 20 nm-es, 4 tároló helyiségből álló melléképület kapott helyet. Az udvaron van egy kis szőlőlugas is, mely nyáron kiváló kiülési lehetőség.
Az lakóépület téglából épült, 6 éve szigetelték, és akkor kapott új színezést is. Ugyanekkor lettek kicserélve új műanyag nyílászárókra az ablakok, ekkor lettek új szúnyoghálók és redőnyök, valamint ablakpárkányok is felszerelve. Megújult a konyha is, új csempék lettek feltéve.
Az ingatlan összközműves, sőt még 3 fázis is be van vezetve! A kert locsolásához fúrt kút is rendelkezésre áll. A fűtés gázkonvektorral, a melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott.
A rendkívül kedvező rezsi miatt nyugdíjasoknak, vagy önálló életet kezdőknek remek lehetőség!
Amennyiben hitellel szeretné az ingatlant megvásárolni, irodánk bankfüggetlen, ingyenes hitelügyintézéssel tudja vásárlását segíteni.

Ár

Irányár 14,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda PILIS HOME Ingatlan
Név Kovács Ákosné
Telefon +36 20 365 8 Mutasd
Email eport@ Mutasd