Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 578 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1986
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Oroszlányon ott ahol halomba összekötve állnak a borok vagyis Borbálán... Csendes nyugodt utcájában lelhető, mindentől is közel lévő éppen hogy csak, 600nm-s telken álldogáló fel ez a felújítás előtt álló családi ház. Jelen állapota is beköltözhető lenne de a jelenlegi tulajdonos le szeretné levenni a következő Tulajnak a válláról a munkálatokkal járó stresszes napokat, heteket. Alaksorban egy nagyobb tároló és a kazánház található az aknás garázs mellett. Közvetlen feljárás biztosítja, az ázás mentes pakolást az autóból a kamrába a belső lépcső segítségével. Lakószintünkön 3 különálló szoba egy nagyobb lélegzetvételű konyha és a fürdő ,toalett helység képezi amik természetesen külön vannak. A tetőszint alkalmas a további helyek, szobák kialakítására. A műanyag nyílászárók már ki lettek cserélve illetve a fűtéskorserűsjtés is folyamatban van. A további felújításokat átalakításokat esetleges burkolati igények tisztázása végett mindenképpen hívjon, hogy az Ön kedvére kényére szabhassuk. Végre egy olyan lakás amit a saját ízlésére szabhat és csak utána kell azon gondolkoznia, hogy mibűl is veszi meg..

Ha felkeltettem az érdeklődését, ne hagyja vissza aludni, nyúljon a telefonért és hívjon a hét 8 napján, a nap 25 órájában. Ingyenes , gyors 24 órán belüli hitelvizsgálat valós ajánlattal, nem csak egy mézes madzaggal.....

Küldje el a HITEL szót sms-ben és egyeztetés után maximum 24 órára ott a vissza utasíthatatlan, verhetetlen, piac vezető ajánlat :)

Ár

Irányár 34 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Szintai Gergő
Telefon +36 20 936 Mutasd
Email gergo@ Mutasd