Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 110 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1475 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült kb. 1960
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Mosonszentmiklós a Mosoni-síkság délkeleti részén fekszik, a Budapest – Bécs nemzetközi főútvonaltól – az M1-es autópálya 142-es lehajtójától – 1km-re, Győr és Mosonmagyaróvár között nagyjából a fele úton. A legközelebbi városok 20-20 km-re találhatók: Győr, Mosonmagyaróvár, Csorna. Szomszédos települések: Lébény, Mecsér, Öttevény, Börcs. Állandó lakosainak száma 2467 fő. A község három falurészből áll:
Mosonszentmiklós, Gyártelep, Mosonújhely.

Mosonújhely, Mosonszentmiklós külterületi lakott része. Az idők során a helység arculata teljesen megváltozott. Modern házak épültek gondozott kertekkel, aszfaltozott utcákkal.

Itt kínálom Önöknek eladásra ezt a hatalmas telekkel rendelkező, 4 szobás felújítandó családi házat. A telek önmagában is lehetőségeket rejt, mivel 1475 négyzetméteres.

Az ingatlan lakatlan, azonnal birtokba vehető. A tulajdonosa az idők során bevezette a gázt, így az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. A házban négy hálószoba található, nagycsaládosoknak ideális. Tágas konyhával és étkezővel, fürdőszobával és egy mellékhelyiséggel rendelkezik.

Felhívom kedves érdeklődőink figyelmét hogy az ingatlan felújítandó, jelen állapotában nem felel meg a CSOK követelményeinek.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bátran. Állok rendelkezésére!

Irodánk , Hitelügyintézésben is rendelkezésére áll!

ÜDVÖZLETTEL:

Ujj István,Ingatlan tanácsadó.

KOMPLEX INGATLAN

+36/20 498 62 52

Ár

Irányár 17,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda KOMPLEX INGATLAN
Név Ujj István
Telefon +36 20 498 Mutasd
Email ujj.istvan@ Mutasd