Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 130 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 4800 m²
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: részben felújított
Épült kb. 2000
Épület szintje földszint + tetőteres
Energetika :
4800 nm-es területen egy félig önellàtó családi ház eladó, Kulcs csendes részén. A bruttó 136 nm-es ház besorolása lakóhàz, használatba vételi engedéllyel rendelkezik, a telek besorolása pedig művelés alól kivont zàrtkert.
A házban a vizet hidrofor biztosítja, nyomása megfelelő. Fűtésèről vízteres kandalló gondoskodik, ami központi fűtést ad a háznak a kiépített radiátorokon keresztül, valamint 2 hűtő - fűtő klíma is felszerelt.
Az ingatlan blokk- és porotherm téglából épült, 2 szintes, földszint +tetőteres. Alsó szinten amerikai konyha+nappali, fürdőszoba - nagy zuhanyzóval- és 3 szoba található. Tetőtér befejezendő állapotú, ahonnan panorámás kis erkély is nyílik a szabadba.
Nyílászárói fa és műanyag. Teljes tetőszerkezet 2009-ben lett új. A házhoz tartozik terasz, 2 pince és 3 fúrt kút is.
Az udvart egy kisebb és egy nagyobb tó is díszíti, amiben dísz halak és vízi növények élnek. Kisebb erdő, gyümölcsfák és örökzöld dísznövènyek is kaptak helyet ezen a tágas területen. A szennyvíz 3 aknàs BIO -szennyvíztisztión keresztül alakul át locsolàsra alkalmas vizzè. Az utca csendes, zöldövezeti, murvàval burkolt, posta, szemètszàllítàs van, ha esedèkes hókotràst is végzik.

Ára : 39.9 millió Ft

Tel. :0670-672-9621

Ár

Irányár 39,9 millió Ft (306,92 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda LONA Ingatlan
Név Albert Renáta
Telefon +36 70 672 Mutasd
Email lona.ingatlan121@ Mutasd