Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 65 m²
Építési állapot használt
Építési mód vegyes
Szobák száma 3 szoba
Telek terület 1226 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort komfort
Fűtés egyéb
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Energetika :
A Dunakanyar Szob településétől 3 km-re északra, Ipolydamásdon eladó ez a 3 szobás felújítandó kertes ház. Az ingatlan vegyes falazatú, fafödémes, cseréptetős, víz, villany, csatorna bevezetve, gázcsonk a telken. A fűtésről két-két szoba között a téglakályhák gondoskodnak, kifűtik az egész házat. A bejárati ajtó és 3 ablak nemrég műanyagra lett cserélve. A szobákban padlószőnyeg, a konyhában és a fürdőszobában járólapok vannak.
A telek 1226 nm, a ház mellett van egy 20 nm-es garázs. A kert füvesített, főleg tuják díszítik. A telek méretéből adódóan ideális kertészkedésre.
Ajánlom ezt az ingatlant azoknak, akik szeretik a vidéki életet, vagy épp elegük lett a zajos nagyvárosból és nyugalomra, csendre vágynak.
Ipolydamásd biztonságos, kedves település az Ipoly folyó mentén, 3 km-re Szobtól. Jelenleg a település Szob felőli végén híd épül az Ipoly folyón keresztül, ami lerövidíti az utat Esztergom felé.
A buszközlekedés rendszeres, autóval alig 5 perc alatt a szobi vasútállomásra lehet érni. Innen zónázó vonattal 55 perc alatt be lehet jutni Budapestre, a Nyugati pályaudvarra. Óvoda, kisbolt, házi orvos van a településen. Alapiskola, gimnázium pedig Szobon, ahová iskolabusszal szállítják az iskolásokat. Szobon boltok, orvosi ellátás, uszoda, éttermek és persze a csodás Duna, kirándulási, nyáron pedig csónakázási, hajózási lehetőségek.
Ha kérdésük van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretnék megtekinteni, hívjanak bizalommal!Ár

Irányár 16,5 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Semsey Ingatlan
Név Semsey Katalin
Telefon +36 30 933 Mutasd
Email semsey.ingatlan@ Mutasd