Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 133 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 1975 m²
Parkolás
Komfort összkomfort
Fűtés vegyes
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 1960
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Hivatkozási szám: 229931
Borsod - Abaúj - Zemplén megyében Csobád községben kínálok eladásra, egy családi házat.
Palával fedett a fő épület a melléképületek cseréppel fedettek. 133 nm nagyságú, kőből épült ingatlan, amely minden igényt kielégít. Találunk benne 5 szobát, konyhát, fürdőszobát, 2 spájzot, 2 közlekedő helyiséget. Falai festettek és 60-80 cm vastagságúak, így nincs szüksége szigetelésre. Nyílászárói jól működnek, gyönyörű világos az épület. Két bejárata van, az egyik elől a terasz felől, a másik a konyha irányából. Az ingatlan alatt pince van kialakítva, ahol helyet kaptak a kazánok. Fűtését tekintve lehet gáz, vagy fa és széntüzelésű.
Fontosnak tartom elmondani, hogy az ingatlanban a kémények kialakítására úgy került sor, hogy gyakorlatilag minden szoba külön - külön is fűthető. Nagyon stabil alapokon áll az épület és a tetőtér is beépíthető. Az udvaron megépítésre került, egy nyári konyha, ami télen, nyáron lakható.
Állattartásra kiválóan alkalmas, mert nagyon szépen körbe van építve a telek, mindenfajta állat tartására alkalmas épületekkel hasznosítva. Betonos az udvar, ahol az első udvaron, kút is van, ami locsolásra és kocsi mosásra kiválóan alkalmas. Vállalkozásra is megfelelő ez az ingatlan.
A telek nagysága 1975 nm és a kert közepén egy 100 éves kőből kirakott igazi borospince található körülbelül 35 nm nagyságú.
A kert végétől pár száz méterre fut az új autópálya, amely összeköti a Miskolc- Kassa útvonalat. Az ingatlan a község központi helyén van az iskola, óvoda, bolt, POSTA, orvosi rendelő a buszmegállók és a vasútállomás is néhány percen belül elérhető. Csobád község határában van egy nagyon jó hírű horgásztó, amely a kikapcsolódásra vágyó városi ember számára nagyon fontos lehet.
KÉREM, NÉZZÜK MEG EGYÜTT. Ez egy jó ingatlan jó áron, jó helyen!
CS. O.K. KRITÉRIUMOKNAK MEGFELELŐ INGATLAN
HELYISÉGLISTA:
Előszoba: 17,94nm
Szoba: 19,88nm
Szoba: 23,23nm
Előszoba: 6,7nm
Szoba: 20,72nm
Szoba: 18,24nm
Konyha: 12,92nm
Spájz: 3,1nm
Spájz: 2,88nm

Ár

Irányár 8,99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Borsodi Ingatlan Ingatlaniroda
Név Kovács Julianna-Szerencs és környéke
Telefon +36 20 475 Mutasd
Email kovacs.julianna@ Mutasd