Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 254 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 10 szoba
Telek terület 1500 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épült 1999
Épület szintje 2
Energetika nincs
Lift nincs megadva
Erkély 17 m²
Terasz 25 m²
A telek nincs teljesen beépítve, így igény esetén további építési lehetőségek vannak!

Az ingatlan jelenlegi tulajdonosa az 1500 m2-es telken elhelyezkedő porotherm téglából épült ház alsó szintjén lakik és igen régóta a felsőszinten kialakított panziójának köszönheti megélhetését, a kert automata öntözőrendszerrel ellátott.

A ház óriási, tágas terekkel, nagyablakokkal rendelkezik és a kertben egy kis faház is található, mely téliesített, fűtéssel, fürdővel, étkezővel, konyhával és terasszal rendelkezik.Persze ez a 60 m2-es hátsó ház szinte semmit nem vesz el az amúgy is hatalmas méretekkel rendelkező kertből.

A hirdetésben látható képek maximálisan a valóságot fedik, nem lesz meglepetés amikor belépünk az ingatlanba! Télen-nyáron kellemes klímavan, köszönhetően a jól megtervezett építésnek, nincsenek óriási rezsi számlák, fűtése cirkó, valamint klíma mindenhol megtalálható.

A ház 22 éve, tehát 1999-ben épült, a környék az egyik legcsendesebb, állandó járőrszolgálatnak köszönhetően pedig extrán biztonságos!

A felső szinten panzió került kialakításra melyek rövidebb vagy hosszabb távra is egyaránt bérbeadhatók. A feltüntetett ár a teljes bútorzatot tartalmazza, így csak beköltözni kell. A felső rész állapotát tekintve szintén kiváló akárcsak az ingatlan egyéb részei, így kétgeneráció számára tökéletes választás!

Elektromos garázskapu, riasztó és kamerarendszer is természetesen be van szerelve.

Az ingatlan ára nagyon kedvezőnek mondható a fenti tulajdonságokat ismerve, kiváló otthon!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére, ritka az, hogy nem tudunk kedvezőbb megoldást nyújtani mint amit magánszemélyként vagy más közvetítőn keresztül elér, így mindenki jó szívvel veszi igénybe ezen szolgáltatásunkat! Természetesen ennek a lehetősége a lakás megvásárlástól függetlenül is fennáll! :-)

Várom, mielőbbi hívását!

Ár

Irányár 140 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Miklós Krisztián EV.
Név Miklós Krisztián
Telefon +36 30 441 Mutasd
Email iroda@ Mutasd